Співпраця науковців кафедри екології з Черкаським обласним Центром роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради

👉Кафедра екології тісно співпрацює з Комунальним закладом «Черкаський обласний Центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради». Ця співпраця гармонійно поєднується в організації спільних проектів Всеукраїнського рівня, співпраці з учительськими колективами м. Черкаси і школярами щодо виконання і підготовки наукових робіт на Всеукраїнський конкурс та роботою у складі журі стосовно оцінки захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, де представлено роботи учнів шкіл Черкаської області. Цього року в складі членів Журі брали участь доценти кафедри Людмила Жицька «секція: Охорона довкілля та раціональне природокористування, агрономія, селекція та генетика», Наталія Свояк «секція: Екологія», Людмила Ящук «секція: Загальна та неорганічна хімія, органічна хімія та біохімія».
👉Відповідно до Наказу УОНОДА від 27.11.2023 № 143 «Про проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2023-2024 навчальному році», 17 лютого проведено II та III тур обласного етапу конкурсу-захисту МАНУ. Він проходив за таким планом:
1. Постерний захист (до 3 хв.) – це представлення з використанням постера, наукового апарату дослідження з назвою проєкту й ходом його реалізації у формі короткого повідомлення і відповідей на питання журі.
2. Наукова конференція (до 7 хв.) – учасники представили найбільш вагомі здобутки проєкту у формі наукової доповіді з використанням презентації, в якій висвітлювались питання новизни та практичного застосування отриманих результатів наукових досліджень.
❗️Не зважаючи на оголошення повітряної тривоги, усі доповіді учасників були заслухані у безпечний час та відповідним чином оцінені журі. Результати конкурсу та протоколи оприлюднені на сайті Черкаського обласного Центру роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради й платформі телеграмканалу відділення МАН.
#Черкаське обласне відділення #МАН #освіта #наука