Студенти екологи відвідали підприємство UKRAVIT SCIENCE PARK

20 березня 2024 року студенти спеціальності «Екологія» в рамках вивчення освітньої компоненти «Основи промислової екології» разом із доцентом кафедри екології Людмилою Ящук та завідувачем лабораторіями Любов Плахотньою відвідали підприємство UKRAVIT SCIENCE PARK, що розташоване у м. Черкаси. Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитися із виробництвом, продукцією та сферою діяльності компанії UKRAVIT. Сучасні технології виробництва, лінії фасування продукції і цех виробництва полімерної тари викликали неабиякий інтерес та зацікавленість у студентів. На підприємстві запроваджені екологізовані технології, послуги і продукція мають міжнародні екологічну сертифікацію.
Студенти відвідали потужний лабораторний комплекс підприємства із сучасним обладнанням, ознайомилися із видами досліджень, які проводяться фахівцями.
Приємні і незабутні враження отримали учасники екскурсії від відвідування Інституту здоров’я рослин.
Учасники екскурсії поділилися своїми враженнями.
– Сьогодні була чудова екскурсія на підприємство UKRAVIT. Це велике потужне підприємство, мені дуже сподобався цех виробництва полімерної тари. Вразили лабораторії та їх оснащення, а також рослини, що вирощені в особливих умовах, – відзначила студентка 3 курсу Марина Дорофієнко.
Щиро вдячні співробітникам підприємства UKRAVIT SCIENCE PARK за гостинність, змістовну екскурсію та отримані знання.