Захист кваліфікаційних робіт магістрів

👉Упродовж 20-21 грудня 2023 року на кафедрі екології відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів за освітньою програмою «Екологія та охорона навколишнього середовища».
👉Голова Екзаменаційної комісії, заступник начальника Управління екології та природних ресурсів Черкаської обласної державної адміністрації, Олена Рясик відзначила високий рівень підготовлених до захисту робіт, їх практичну складову для вирішення екологічних проблем регіону. Всі роботи магістрів пройшли апробацію на Міжнародних і Всеукраїнських науково-практичних конференціях, що підтверджено відповідними сертифікатами учасників.
👉Магістерські роботи включають оцінку впливу на довкілля вмісту стійких органічних забруднювачів, підприємств будівельної та переробної галузі агропромислового комплексу, хімічних сполук у складі синтетичних миючих засобів, а також інноваційні рішення і технології збирання твердих побутових відходів у містах та їх переробки, екологічну безпеку виробничої діяльності у сфері спеціального водокористування.
👏Колектив кафедри щиро вітає наших студентів із успішним захистом!
❗️Бажаємо переможного року, натхнення та професійного зростання!