Участь студентів і викладачів кафедри екології у заходах з нагоди 63-ї річниці ЧДТУ

👉Сьогодні, в Черкаському державному технологічному університеті, з нагоди 63-ї річниці від дня заснування закладу вищої освіти, пройшла низка заходів.
👉Для учнів та педагогів закладів середньої освіти в холі першого корпусу розгорнувся освітньо-науковий пікнік факультетів ЧДТУ. Викладачі та студенти кафедри екології підготували пізнавальну насичену програму для гостей: майстер-класи з визначення вмісту нітратів у свіжих овочах, дослідження ступеню мінералізації питної бутильованої води різних виробників, виставку досягнень студентів-екологів у науковій роботі, демонстрацію останніх наукових публікацій викладачів за напрямками наукової роботи кафедри.
👉Для освітян – відбулось урочисте нагородження співробітників ЧДТУ з нагоди 63-ї річниці з дня створення закладу вищої освіти. Так, доцент кафедри екології Оксана Єгорова отримала Почесну грамоту ЧДТУ «За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та з нагоди Дня університету».
👏Колектив кафедри приєднується до привітань та зичить колезі наснаги, подальших творчих успіхів, а всім нам найскорішої перемоги і миру! Дякуємо нашим захисникам за можливість проводити такі заходи! З вірою у Перемогу!💛🇺🇦💙