Участь науковців кафедри екології в міжнародному проекті

👉1 грудня 2022 року науковці кафедри екології ЧДТУ доценти Ольга Мислюк та Людмила Жицька взяли участь у семінарі-зустрічі в межах проекту «Еко ініціатива збереження довкілля міської набережної Черкас спілкою релокованих та місцевих громадських організацій», що реалізується громадською організацією «Асоціація «Відродження та розвиток» (м. Бахмут).
❗️Цей проект є частиною «Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні» (Environmental Policy and Advocacy Initiative for Ukraine (EPAIU)), яка здійснюється Міжнародним фондом «Відродження» (МФВ) за фінансової підтримки Швеції.
👉До робочої групи реалізації проекту увійшли науковці кафедри екології: завідувачка кафедри екології Олена Хоменко, доценти Ольга Мислюк, Людмила Жицька та Оксана Єгорова.
❗️На зустрічі-семінарі проектні пропозиції від команди ЧДТУ представила Людмила Жицька.
👉Проект направлено на співпрацю громадськості, місцевих екологів науковців, міської влади та представників будівельного бізнесу для забезпечення наявності екологічної інформації в популярних природних локаціях міської набережної шляхом створення, виготовлення та розміщення комплексу інформаційних стендів екологічної тематики в природних локаціях міської набережної м. Черкаси з метою формування екологічної культури та сприяння захисту довкілля.