✅Участь науковців кафедри в онлайн семінарах з підвищення кваліфікації

❗️Упродовж червня 2022 року завідувачка кафедри екологіі Олена Хоменко, доцент кафедри Ольга Мислюк та старший викладач Оксана Єгорова взяли участь в низці он-лайн навчань, що є досить актуальними та корисними як для освітньої, так і наукової діяльності.
👉Так, 23 червня взято участь у Всеукраїнському он-лайн навчанні в рамках проекту «Цифрові інструменти Google для вищоі освіти», що запроваджений Міністерством освіти і науки України спільно з Академією цифрового розвитку.
Під час заходу розглянуто головні переваги та особливості рішень Google for Education для вищої та фахової передвищої освіти та практичні рекомендації щодо використання цифрових інструментів для освітньої та наукової діяльності.
👉24 червня завершилось дистанційне навчання «Екопрактики для сільського господарства та громад» на платформі Prometheus складанням підсумкового тестування. Курс орієнтований на екологічно збалансовані сільськогосподарські практики, що допоможуть зменшити та запобігти негативному впливу агровиробництва на довкілля, адаптуватися до кліматичних змін, а також створити можливості для зеленої відбудови та розвитку сільського господарства та громад. Проєкт «Перспективи сталого розвитку сільських територій» реалізується ГО Екодія разом з ГС «Українська мережа сільського розвитку», у співпраці із DRA та за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.
👉29 червня взято участь в он-лайн тренінгу «Можливості YouTube для освіти» в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України. В рамках курсу розглянуто основи роботи з платформою, пошук навчального матеріалу в YouTube, використання YouTube для синхронного та асинхронного он-лайн викладання та особливості інтеграції платформи до освітнього процесу.
👏За результатами навчання науковцями кафедри успішно складено підсумкові тестування!