Студенти екологи взяли участь у психологічному тренінгу «Стрес як ресурс»

✅1 березня 2023 року для студентів Черкаського державного технологічного університету практична психологиня ЧДТУ Лариса Макарова провела тренінг на тему «Стрес як ресурс», до якого долучилися студенти 1 курсу групи ЕК-20 спеціальності «Екологія».
👉Під час зустрічі психологиня розповіла які існують види стресу, чим він може бути спричинений, як його розпізнати та подолати. Практична частина тренінгу була дуже цікавою та захоплюючою. Група виконувала вправи та руханки для зниження напруги.
«Найбільше мені сподобалось те, що психологиня зауважила, що необхідно пізнати себе, аби зрозуміти, як боротися зі стресом. На мою думку, це дуже важливо, адже самопізнання – це невід’ємна складова нашого особистісного розвитку» – розповіла свої враження від зустрічі Анастасія Зенкіна.
Крістіна Флоря про зустріч зауважила: «Впродовж зустрічі нам було показано презентацію на тему стресу і проведено гру на довіру. Тренінг мені дуже сподобався, адже психологиня була привітною, чітко і гарно познайомила нас із цікавою темою. Я з користю провела час і з задоволенням відвідала ще б подібні заходи».
👉Наприкінці зустрічі Лариса Макарова розповіла про міжнародний досвід зняття стресу.