Співпраця науковців кафедри екології з Черкаським обласним Центром роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради

👉Кафедра екології тісно співпрацює з Комунальним закладом «Черкаським обласним Центром роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради». Ця співпраця гармонійно поєднується в організації спільних проектів Всеукраїнського рівня, співпраця з учительськими колективами м. Черкаси і школярами щодо виконання і підготовки наукових робіт на Всеукраїнський конкурс та роботою у складі журі стосовно оцінки захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, де представлено роботи учнів шкіл Черкаської області. Цього року в складі членів Журі брали участь доценти кафедри Людмила Жицька «секція: Охорона середовища та аграрні науки», Наталія Свояк «секція: Екологія», Людмила Ящук «секція: Хімія».
👉Відповідно до Наказу УОНОДА від 07.12.2022 № 142 «Про проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022-2023 навчальному році», 18 лютого проведено II та III тур обласного етапу конкурсу-захисту МАНУ. Він проходив за таким планом:
1. Постерний захист (до 3 хв.) – це представлення з використанням постера, наукового апарату дослідження з назвою проєкту й ходом його реалізації у формі короткого повідомлення і відповідей на питання журі;
2. Наукова конференція (до 7 хв.) – учасники представили найбільш вагомі здобутки проєкту у формі наукової доповіді з використанням презентації, в якій висвітлювались питання новизни та практичного застосування отриманих результатів наукових досліджень.
❗️Не зважаючи на оголошення тривоги, усі доповіді учасників були заслухані у безпечний час та відповідним чином оцінені. Результати конкурсу та протоколи оприлюднені на сайті Черкаського обласного Центру роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради й платформі телеграмканалу відділення МАН.