Участь науковців кафедри екології в онлайн зустрічі щодо підготовки міжнародних проектів на базі Університету сталого розвитку м. Еберсвальд (Німеччина)

👉13 грудня 2022 року команда науковців Черкаського державного технологічного університету у складі завідувачки кафедри екології Олени Хоменко та доцентів кафедри Ольги Мислюк і Оксани Єгорової взяли участь в онлайн представленні проектних пропозицій Аналітичного центру щодо підготовки та координації міжнародних проектів на базі Університету сталого розвитку міста Еберсвальд (Німеччина).
👉Проект «Management of environmental risks for the implementation of sustainable city development» (Управління екологічними ризиками для реалізації сталого розвитку міст) від Черкаського державного технологічного університету на зустрічі представили доцент кафедри екології Оксана Єгорова та завідувачка кафедри екології Олена Хоменко.
👉Проект від ЧДТУ увійшов до напрямку: «Socio-ecological management of ecosystems» (Соціально-екологічне управління екосистемами).
На зустрічі учасникам даного напрямку досліджень представлено команду фасилітаторів групи, що мають досвід написання та управління проектними пропозиціями.
👏Щиро дякуємо завідувачці кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного транспортного університету Вікторії Хрутьбі за можливість долучення до міжнародних проектів.